Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland är det kallt


gåshud

jag fryser kom och värm mig

kärlek är min drog
du är mitt hash

is mot min hud
gåshud och rysningar

min älskling är här
jaga bort alla andra
jag bara glor

på dig min älskling
jag gråter inte längre

stäng fönstret
jag fryser

vädra inte känslorna
överge dem till mig
verkligheten är alltid
vakrare än drömmen
så är det bara

se småfåglana flyga
så är jag
med min kamera
som jag fått



jag fryser kom och värm mig




Fri vers av fannen
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-09-15 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum