Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömtorn

torn

vägar dit

äpplen i diket

molnen i skimmer av

uppförsbackens alla färger

lika långt denna gång men kanske längre

med den lilla skillnaden att  jag  inte vaknade

strax efter  eller ganska precis innan jag nådde fram




Fri vers av vissla
Läst 2782 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-09-16 00:00



Bookmark and Share


  hallonbåt
wow vilken känsla du har för sånt här !

en av de snyggaste
2006-09-19

    HiFi
Läckert, hoppas du visslar fram lite fler såna här poetiska melodier... snyggt
2006-09-16

  nicklas ekström
på något sätt är det fascinerande hur du använder kursiveringarna ... kan inte förklara hur exakt men så är det ...
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla