Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fundering.

är det inte uttryck för
brist på hänsyn
mot dem som inte
tillmäter honom
avgörande betydelse

att mäta tiden i
före och efter
kristi födelse?




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-16 10:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP