Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...efter femtiofem missade samtal

 

vaknar en tidig morgon

med exploderande huvudverk

och kornisk hjärtsjukdom

 

går till kylen

luktar på gammal mjölk

ruskar lätt på innehållet

ställer den tillbaka in i kylen

 

går och lägger mig igen...




Övriga genrer av längesendan
Läst 586 gånger
Publicerad 2006-09-16 16:52



Bookmark and Share


  Christer VIP
morgnar (stavas det så?) kan var olika

gillar det tragikomiska draget i denna

ha det gott!
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

längesendan