Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett förfruset människoliv


Bland mina äppelträd gick jag en kväll och såg

hur sommaren flydde från träden med värmen

och äpplen som lämnat de frysande träden

var som små, små droppar av blod mot de ännu


gröna sommarminnen


När jag så allt detta, tänkte jag för mig själv:

-Våra dagar, de är som äpplen i träden

de mognar till år och när hösten den når oss

de faller ifrån oss lämnande endast kvar


ett fruset människoliv !




Fri vers av Rimsmeden
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-02-26 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden