Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att gå vidare i livet


Tåren som bränner innanför ditt ögonlock

Tåren som bränner innanför ditt ögonlock
låt den falla
ned för din kind

och nästa
och nästa


dessa tårar av smärta
men även av glädje


låt dem bli ett vattenfall
där solen speglas
i alla regnbågens färger

samla tårarna i ett hav av ljus och färg

det är ditt liv

låt havet växa till en ocean
och den blir ett med universum

det är ditt liv
denna mångfald av känslor
delad med dem
som korsat din väg
som känt smaken av din ocean
och följt dig till universum


Tåren som bränner innanför ditt ögonlock
låt den falla
för att rinna sin egen väg




Fri vers av Nic
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-09-16 21:06



Bookmark and Share


  figurett
Ödmjukt rinnande meningar för välmåendet i sig, det är lycka!
2006-09-16

  The Third Poet
Lovar du mig att det blir bättre då? För om jag låter tåren falla och låter flera därefter göra detsamma, kommer jag inte då få lida tills jag dör?? Tack för denna...
2006-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic