Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävla söndag

det är så jävla kallt idag
till skilnad från igår då jag
sprang berusad hem. galet?

det är så jävla mörkt idag
till skillnad från igår då ljuset
från krogen speglade glaset.

Det är så jävla tomt idag
till skillnad från igår då det
inte fanns nån ände av själar

Det är så jävla segt idag
till skillnad från igår då man
inte kunde få nog av idéer

det är så jävla ångest idag
till skillnad från igår då det
känndes som evighet till måndag morgon

Det är så jävla söndag idag




Övriga genrer av vargavinter
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-09-17 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter