Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bokstavsdikt


K

Jag är bra knäpp
Konstig som vill ha bekymmer
Du kan kalkylera helt kallt med
att jag kraschar
Kaos är mitt elixir
Likt katten trivs jag i en famn
Vad är vår kemi
Ingen av oss klarar
livets verkliga kittling
Klart att ingenting klaffar
Jag vet inte mycket om kärlek




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-09-17 17:54



Bookmark and Share


  stefan.g
Ärlig och en intressant text. Tack för läsningen!
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt