Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän sade något till mej som etsat sig fast hos mej...som fick mej att tänka djupt och länge...


Ruttnad frukt



Tänk om man går och lever

och väntar på något man längtar efter,

för att sen upptäcka

att när tiden väl är mogen

så har dess frukt ruttnat...

Så kanske måste man leva efter

att fånga dagen,

för att inte bli besviken...

...på livet.




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-09-17 19:03



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Usch... Vilken upptäckt! Så är det ibland! Bra fångat! Riktigt bra skrivet! Rubriken... En annan rubrik skulle ha gett 5+
2006-10-18

  Jessi
Åååh, vilka bra rader!! Håller med... men det är svårt att leva efter
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina