Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd och saftig.

Jag skulle vilja smaka

men det kostar

för mycket.

Jag skulle vilja röra


men är rädd.

Rädd,

för att bli bränd.

Bränd

av dina stöttar.

Dina läppar,

Röda,

saftiga.


© Brown
Copyright 2004-11-18




Fri vers av Lene
Läst 254 gånger
Publicerad 2004-11-18 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet