Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem mil

Fem mil i blåa skor ja kan gå
Tre mil utan skor ja helst inte vill gå
Gå utav bara fan går illa
Illa säger foten med en spik i kistan
Kistan kvider
Kastar upp en banan
På skalet ja halkar
Drömmer om järn
Järn vill man ha utan vare sig socker eller majs
Popcorn kan va gott
Till en film av mått
Mått ja ej har
Inte ens ett midje mått




Prosa (Prosapoesi) av Mr.painter
Läst 784 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-18 00:00



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Låter som tossiga tankar man tänker likt hallucinationer!
galen och underhållande!
2007-05-23

  Starfish-Aura
Du är härlig störd!
;9

Love it it´s fantabulöst bra!

//Mjao
2007-05-07

  Emilia Berg
Väldigt vacker dikt och mycket humor man får sig ett gott skratt, tack.
2007-02-09

    acceleration
Ja, den här var faktiskt bra!
2006-10-24

  Kimsan
Vilken härlig dikt.

Jag älskar den.

Ett gott skratt får man också.

Ha en trevlig helg Mr Painter

Kimberly
2006-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter