Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En öl till tack!( Ingen njutning är värt att dö för).

Han är på väg till baren,
för att dränka sin sorg.
På väg till baren för att ta ett par öl.
Första ölen smakar gott,
även den andra.
Den tredje smakar ingenting.
Därför tar han ett par till.

Han börjar känna sig starkare,
snyggare och hetare.
Han börjar konversera med
olika tjejer och lägger in stöttar.
Han hoppas på napp,
vill inte vara ensam inatt igen.

Han bjuder på sig själv.
Är generös och charmig.
Men någonting saknas ändå.

Det är sent på natten.
Lucia är på jakt.
Hon vill hitta en villig karl.
Att trösta sig med, att hämnas på.

Han tar ett par öl till för att samla mod.
Att bjuda upp en sista gång.
Hon nappar på betet,
han tar fram plånboken.
Han bjuder henne på allt hon vill.

Han tittar i hennes urringning,
och fantiserar om hennes mjuka kropp.
Han tänker på alla ställningar han ska knulla henne i.
Han börjar bli kåt och vill snabbt hem.

Hon är med på noterna,
de kyssas och kramas.
Klämmer och smeker.
I taxin har han handen i hennes kjol.
Den andra på hennes bröst.
Hon kvider och stönar.

I hennes lägenhet, sliter han av
hennes kläder.
Smeker kysser och klämmer.
Han knullar henne i hallen,
mot dörren och de njuter.
Han knullar henne i soffan och hon
skriker av njutning.
Han tar henne i alla möjliga ställningar.
Och de knullar som besatta.

De somnar i varandras famn.
Två främlingar.
Utan namn.
Imorgon när de vaknar,
Imorgon inser de, att
imorgon är det försent,
för imorgon har en av de smittats med hiv.

© Brown
Copyright 2004-11-18




Fri vers av Lene
Läst 410 gånger
Publicerad 2004-11-18 11:41



Bookmark and Share


    Göte Holmlund

2004-11-18

    Lene
var inte riktigt färdig när Unluckey skrev kritiken.
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet