Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns olika sätt att göra förhållanden lättare på


Det gör inte ont, det blöder bara lite

Det är inte så enkelt som du tror
säger du och bygger

en Berlinmur

Och hade någon talat om för henne
att det fanns något som hette
Stockholmssyndromet
så hade hon ändå inte lyssnat

De har slagits så mycket för kärleken
att nu är den här och hon förstår att du
måste slå något annat nu

Hon ligger i ögonbindel och handbojor
som en konstant operverterad lek

din drottning dyrkar endast din makt
men aldrig någonsin tillräckligt

och en berlinmur

så att du aldrig
ska behöva förklara dig igen




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:32



Bookmark and Share


  PPQ
intressant får nog läsa mer
2007-06-04

  adina
jag kan inte sätta fingret på det, men ja nog gör det ont.
jag är dock inte helt säker på varför...

din drottning dyrkar endast din makt
men aldrig någonsin tillräckligt


kanske är det något i de raderna...

eller så är det bara smärtsamt bra...
2006-09-24

  Tove Meyer VIP
du skriver intelligent och som ingen annan! tycker om hur du lyckas dra in berlinmuren och stockholmssyndromet i texten. skickligt.
2006-09-23

    narcoleptic
snyggt och perfekt och tankeflödande.
2006-09-20

  cogitoergosum
jag tycker om den här dikten. mycket snyggt skrivet!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain