Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstparadox


Konsten är lögnen
vilken visar oss sanningen
sade Picasso




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 558 gånger
Publicerad 2006-09-18 16:13



Bookmark and Share


  Cris
Mycket fint sagt och Picasso hade vart glad
över din haiku tror jag..
2006-09-18

  Gunwale VIP
Som att du inte äter glass Just Nu, men att du gör det ibland...? ;-) Mycket bra sagt, f ö!!!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP