Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hole


Bakom denna inrättning vibrerar en djup kvinnlig längtan.

(Ta emot mig)














Fri vers av SuperNova
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-09-18 17:39



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
snyggt sätt att delge en känsla.. och det känns!
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

SuperNova