Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(A)nomali


Tsunami

Subtila superlativ
smakar sött
när självbilden svälter
Kanske var det därför
hennes kraft kom att rubba dig
fullständigt
och farligt nära gränsen


Du såg
hennes skönhet
och tog med den över Atlanten
En söndrande svallvåg
över det det
som redan var skört


...
...
...


Hennes eko hörs över spillrorna och vraken
Spåren lever kvar

trots intesiv insats för återuppbyggnad.














Fri vers av SuperNova
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-04-29 08:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuperNova