Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenbilder


Draklågor och ordkonst
ur din och min och allas mun
Den naturliga magkänslan satt ur spel
mätinstrument och analysapparater
trasiga.

Vem gömmer sig där bakom draperiet,
bakom taltrumpeter och teatersmink?

Sänder ut min sond, min extrasensory
men insér snart att jag förlorat mina ögon
för Människan.




Fri vers av SuperNova
Läst 520 gånger
Publicerad 2005-05-26 18:06



Bookmark and Share


    stockhausen
Sänder ut min sond, min extrasensory


får en fin bild av den meningen !.

:)
2005-06-03

    stockhausen
Sänder ut min sond, min extrasensory


får en fin bild av den meningen !.

:)
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

SuperNova