Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leker med tankar och flyr min väg.


Utan titel


I mitt överhettade sinne
slåss tankar om lesbiska extravaganser
mot fantasin att konvertera till katolsk nunna.

Mycket trött på kärleksplågor
och det första könets obegriplighet




Fri vers av SuperNova
Läst 577 gånger
Publicerad 2005-05-27 09:13



Bookmark and Share


    judas ifrån hemavan
det här är min stil ifråga om det första könets obegriplighet, ty de kan man verkligen tröttna på, jag förstår dig,
välj nunnelivet det är mitt förslag
2005-06-17

    tower4
Livet är fullt av obegripligheter och du sammanfattar spannet väl. Lycka till i dina val... och jag lovar, första könet är inte det sista och inte fullt så obegripligt som kan tyckas. Elegant skrivet
2005-05-27
  > Nästa text
< Föregående

SuperNova