Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på bänken i regnet

På bänken i regnet
intog han sina substitut
glada skratt och många klunkar kaffe
samtal utan djup som skapade känslan av
att vara Någon
(som vet, som kan, som verkar)

Hon stegade in i denna bild, i denna overkliga tavla
Med blöta fötter och stelfruset inre
Mindes något som hände för länge sedan

Tillsammans rökte de sönder sina lungor
och bekräftade varandras längtan
efter något mer.




Fri vers av SuperNova
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-12-23 12:51



Bookmark and Share


  älvali
starkt och så många bilder
vackert formulerat
2006-01-16

  Wretling
Ah " längtan efter något mer " gillade jag
2005-12-23
  > Nästa text
< Föregående

SuperNova