Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Via Obscura

Insikten om den lilla människans obetydlighet
tillintetgör år av själslig strävan

Paradoxen att i tomrummet växa
att i vakuum andas
och i stiltje utvecklas

Det är den enda vägen




Fri vers av SuperNova
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-22 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuperNova