Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aleph


Du viskade till mig genom hemlig rymd
om gåvor och plågor
och alternativa framtidsplaner

Allting ordnar sig, sa du
Det gör det nog, tänkte jag

Och jag vågade hoppa utför branten
med vetskap om smärtan
när kroppen pressades mot marken

Drömmen om att vakna
och stiga upp, nu närmare havet
pånyttfödd mot okända kontinenter








Fri vers av SuperNova
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-06-01 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SuperNova