Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens två ansikte

Sömnlösa nätter passerar
utanför min ruta täckt av damm.
Där på tredje våningen
i min verklighet.

Bilden av dig plågar mig så
att världen utanför tycks falla.
Min kropp mitt hjärta och själ
vrider sig av smärtor.

En så enkel sak som kärlek
som skänker oss så mycket vackert.
Aldrig trodde väl jag
att den även skulle bli min död.

För att leva utan dig
är för mig inget val.
Att inte leva i ditt ljus
och älskas utav dig.




Fri vers av Nichlas
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-09-18 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas