Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet genom mina ögon

Varför sörjer du mitt hjärta
allt medans natten drar vidare.
Varför lider så du min själ
under tusen ögonblick i tiden.
Varför gråter du min skapare
över ett liv i ensamhet.

Förtrollade nätters skönhet
seglar likt skepp på öppet hav.
Framför mina beundrande ögon
så vackert att det nästan gör ont.

Där bortom tidernas begynnelse
på en resa utan åror.
Färdas jag med nordan vinden
dit mitt hjärta längtar och min själ likaså.

Förlorad i det vackraste av minnen
förälskad bortom tid och rum.




Fri vers av Nichlas
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-09-18 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas