Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter.se

Ni ber mig tala
skriva om allt annat.
Ni ber mitt inre om paus
från mina demoners svarta klor.

Ber mig le i en tid av sorg
ett liv som gåva där det ej är önskat.
Ett skratt i ett rum utan eko
där ingen ler tillbaka.

Ni mina vänner
är blott namn på en website.
Där ni läser ord ur mitt inre
så hemliga att dom aldrig får yppas.

Dock älskar jag er alla
för att ni känner mitt inre.
Läser det mina läppar tiger om
i mitt liv som död.




Fri vers av Nichlas
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-09-18 18:37



Bookmark and Share


  Sandan
Ojojoj, vad du och jag verkar vara lika!

Fint skrivet:)
2008-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Nichlas
Nichlas