Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan mättnad


Mättnad existerar inte just idag.

Det inre hålet känns bottenlöst.

Att äta dövar,

men hur länge ska jag äta utan att bli mätt,

undrar jag.

För när jag blir mätt så hjälpte det inte.

Då känns hålet bara större.

Hela jag är ett hål.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-18 20:04



Bookmark and Share


  Nära
den känslan känner jag igen.
Precis så...suck
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina