Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Katastrof


Dahlior

Jag ser en röd dahlia
Vad kan mina dahlior berätta
Ömtåliga knölar
måste tas om hand på hösten
Vem har hört en dahlia
vara ond
Svarta dahlior finns inte
bara frusna
Fryser i människors likgiltighet
Hösten är katastrofernas tid
Valet är också katastrof
I Landskrona skulle jag
bli mörkrädd




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 413 gånger
Publicerad 2006-09-18 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt