Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara inte ens 30 och redan se slutet

vad ska jag välja
mitt liv eller min sons?

 

antingen jobbar jag och min son växer upp utan ett hemliv
eller så stannar jag hemma och jobbar deltid
och lever på nudlar och havregrynsgröt när jag går i pension...

 

egentligen inget val...

jag väljer min sons liv
men sörjer förlusten av mitt eget





Övriga genrer av Xena
Läst 229 gånger
Publicerad 2006-09-18 22:13



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Satsa på dig då satsar du på pojken.
Att välja att göra något du vill göra är att välja rätt åt din son.
Inget barn far väl av olyckliga föräldrar. =)
2006-09-19

  skaparen
Sorgligt och vackert. Men genom att välja din sons liv väljer du också ditt eget, genom kärleken.
2006-09-19

  Mareld
Fina Xena!
Du visar på det svåra och flertydiga valet man tvingas göra i vardagen. I nuets ögonblick bland sandiga golv och odiskade kastruller är det svårt att andas frihetens och det egna jagets luft. Och att vara med sin son, men längta någon annanstans är bara att vara där "på låtsas". Så gör det du längtar efter och var med din som "på riktigt" när ni ses.

Kramen
2006-09-19

    CL
Tycker du verkligen att du väljer bort ditt eget liv? Känn då efter och gör ett nytt val där du också räknar in dig själv. Annars blir varken du eller din son lyckliga, och jag tror hellre ett barn lite längre tid inom barnomsorgen än hemma med en sörjande mamma... men jag anar att detta var ett sätt för en kärleksfull mamma att få skriva av sig när livet känns orättvist.
Glöm inte bort att man vet aldrig (särskilt inte 30 år innan) vad som väntar i framtiden....jag tror på ett bra liv för dig och din son!
Ta hand om dig nu!
2006-09-19

  Måna N. Berger
Ta´t lugnt, du har mer tid än du tror!
M
2006-09-18

    Erika H
förstår din pesimism
och fy fan för nudlar
det är inte slut!
erika
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Xena