Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och Ängeln

En död ängel står och ler
ett litet ryck och hon finns inte mer
ty ett rakblad hon trycker hårt mot sin arm
Vindarna blåser men ängeln är varm
I hennes ögon kan man se smärta, så stor
En sorts tomhet, och hon på ingenting tror
Men hon ler för att ingen ska se
Hur besviken hon har blivit, och att hon har slutat att be
För drömmar är av glas och krossas lätt
hon kan inte bli lycklig det finns inget sätt

En söt flicka står och ler
hon håller i ett rakblad som ingen ser
toalettens väggar gömmer henne från andra
hon ska hela sitt liv ensam vandra
ett litet ryck och blodet är rött
men hon blir rädd, om inte hade hon dött
Hon är ett ensamt skepp som aldrig ser land




Fri vers av Tears and Blood
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-09-19 11:57



Bookmark and Share


  *Camilla*
känner igen känslan
bra att du jämnförde ängeln
och flickan
FINT FINT FINT! :')
2006-10-25

  Bump
den jag läste va
vid stugväggen
jag tror det
jag tyckte om stugväggen
det var skönt
du är bäst
2006-09-21

    Camillaa
unikt
jag älsakr den
beskrivningarna är underbara
/ C *
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood