Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ståltråd runt mitt hjärta

Du slet ut mitt hjärta
För att visa hur mörkt det är
Du skänker endast smärta
även om du säger att du vill mig väl
Du agv mig något vasst
att knyta fasst mitt hjärta med
nu har det blivit en last
att inte kunna känna fred
Känslorna krigar som aldrig förr
jag önska att kärleken stängde sin dörr




Fri vers av Tears and Blood
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-09-19 12:04



Bookmark and Share


  *Camilla*
Ah,
fint :')
2006-10-25

    Camillaa
gripande !
/C *
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood