Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gjorde du?

Jag hade ont i huvet
Jag kände mig frusen
Jag var helt ensam
Vad gjorde du?
du satte ett plåser i min panna
En halsduk runt min hals
men när jag behövde dig som mest
då fanns du inte alls




Fri vers av Tears and Blood
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-09-19 12:06



Bookmark and Share


  *Camilla*
Fint skrivet vännen
verkligen
Jag finns om jag behövs
<3
2006-10-25

  Bump
jag tänker finnas,
alltid
den här gillade jag för övrigt, mycket.
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Tears and Blood