Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överspelad tid


be mig inte leva bekymmersfri
i augustinatten
timmar och år har jag vakat dig
bäddat dig i omsorg
förutsatt en
hopdiktad skildring av det
som kunde förväntas vara dogm
det har ansatt mig så

ge mig inte uppfodrande ögonuttryck
dag efter dag
att bevara ett sorgligt stycke tid
är inte längre förtjänt att slåss för



© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 241 gånger
Publicerad 2006-09-19 16:54



Bookmark and Share


  mr_soft
mm fin....
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander