Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kanske är som nalle puh säger om man har en ballong kan man inte vara ledsen


man kanske måste finna en ballong innan man kan avgöra


på marknaden såg jag en liten pojke i en barnvagn
hans små händer försökte hålla kvar en silvrig ballong
men till slut tappade han ändå taget

det som förvånade mig var att pojken satt tyst
han satt där utan tårar

och nöjde sig med att se den stiga mot himlen

någonting i situationen
påminde mig


om kärleken




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-09-21 08:45



Bookmark and Share


  Zam
Nu blev jag ledsen i ögat....
2006-09-22

  Hans w-art Westlund VIP
tog bort mitt sista stycke, men här är det om någon är nyfiken på vad jag skrivit tidigare

"om man håller för hårt fungerar den inte
men om man utan ångest vågar släppa taget

kan den sväva lite högre"
2006-09-22

  Laijza
Tycker också första stycket är bäst. Kan avsluta med "likt kärleken" så talar resten för sig självt..typ..
2006-09-22

  Jessica Ebbesson
Vilken vacker tanke du förmedlar!
2006-09-21

  Anders P VIP
inte bara kärleken. Tycker att första två delarna av berättelsen/dikten står gott för sig själv. resten blir lite "skriva på näsan" typ
2006-09-21

  Teresia Ridell
Vackert o sant.
Det som kvävs kan inte växa.
Även om insikten ibland blir smärtsam.
2006-09-21

  Cris
Så fint och klokt..!
och dessa ballonger som ofta kan göra barn
förtvivlade.. kände lite styng av ..av ...
att skiljas.. från något..
men liknelsen är fantastiskt fin.. man måste kunna
släppa och låta ngt/ngt gå

(pst stavning på försökte)
2006-09-21

  kath
en mycket viktig detalj i kärlek och vi når dit den dag vi trots allt älskar oss själva ..............................
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP