Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

objektivitet


det började som en kittling
innan det utvecklades till ett gapskratt

men

det skulle också kunna vara
ett sätt att se på livet




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-09-20 10:53



Bookmark and Share


  Clara-Fina
Högst tänkvärt...! / Clara-Fina
2006-09-20

  NeverAngel
bra beskrivning av en glädjekänsla !
fint
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP