Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland hörs man inte fastän man skriker sig hes i tysnaden

Om du hade lyssnat riktigt noga
kanske du hade hört mitt obefintliga rop på hjälp
för även fast du inte hörde det
så ekade det genom bergen
och ändå var det alldeles tyst

och jag somnade med huvudet lutat mot en sten i ren utmattning
av obefintliga rop på hjälp




Övriga genrer av Elie
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-09-20 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie