Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har konstiga saker för mig men det vet du inget om






du förgyller
mina morgnar


den
alltid
lika
gröna
bussen

ut till helvetet
eller himmeln

beroende

om
man
ser
dig

eller om du gömmer dig
i en av alla vrår








Övriga genrer av Elie
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-09-20 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elie