Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sårbarhet


Bråte

Under en hög av bråte
ligger min kärleksförmåga
Överst de negativa kommentarerna
längst i botten avvisningarna







Fri vers av Ebbapunkt
Läst 451 gånger
Publicerad 2006-09-20 20:53



Bookmark and Share


    mellanmål
Har läst den flera, flera gånger nu.
Så sorgligt egentligen. Men att
någon inser ett beteende, är kanske
första steget till möjligheten
att ändra det? Tycker iaf om sista
versen i sitt sammanhang särskilt
mycket.

Mm
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt