Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden


Låt tystnaden tala - Lyssna!

se in i din själsliga sal

Sanningen finns där

våga se den!

Sluta leta - allt du söker

finns innom dig!




Fri vers av Rimsmeden
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-09-21 10:36



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Mycket fin!
2006-12-04

    ej medlem längre
Vackert
2006-10-13

    ej medlem längre
Vackert
2006-10-13

    Margaretha Garp
Mycket fint och sant. Koncentrerad visdom
2006-09-22

  enkel
Sant och vackert, men stryk 2 st "att" och "för - som" så sjunger texten loss i den sång som redan finns där
2006-09-21

  prinscess VIP
den här tycker jag var fin och sinnligt lugn
bra
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden