Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I isblå tomhet med sommarsol utanför



Som chokladätningsförebyggande åtgärd
lyfte jag luren

Hon svarade inte
Han svarade inte

Jag skrek inombords
hårt träffad av sanningen:
Ingen annan kan styra
mitt eget handlande!

...

Men kanske fylla min tomhet
med ord
istället för
förödande kalorier




Fri vers av Jojo
Läst 270 gånger
Publicerad 2006-09-21 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo