Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen är perfa

Tjejer är väll som killar?
Killar är väll som tjejer?

Kalla det vad du vill, flicka, tjej, gumma, tant...o.s.v
Kalla det vad du vill, pojke, kille, gubbe...o.s.v

Du vet!
Vet du?

Jag är som jag är!
Är du som du är?

Jag gillar dig. Ingen är perfekt




Fri vers av Ida
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-21 14:58



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så sant så ingen är perfekt, det är det som är charmen, alla är olika*ler*
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Ida
Ida