Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgemattan

mattor av ångest
vävda så tätt och för hand
äkta av sorgen




Bunden vers (Haiku) av Myself
Läst 418 gånger
Publicerad 2004-11-20 13:48



Bookmark and Share


  Malla
Mycket vacker! gav en bild av sorgen.
2004-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself