Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att slippa



Hon söker mönster
i hans sätt att agera
Hon försöker avläsa
hennes taktik

Allt för att finna orsak
till utebliven respons

Allt för att slippa
fördömande besvikelse




Fri vers av Jojo
Läst 287 gånger
Publicerad 2006-09-22 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo