Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av stenar


orden som blev till tusen
sylvassa stenar innan dom
landade i mitt ansikte
glittrar som solkatter på min tapet

önskar jag kunde fånga dem
samla dem försiktigt i min hand
och slänga dem tillbaka
utan att ångra, utan att känna

men jag börjar lägga pussel
börjar rannsaka istället och placera
dom en och en i mitt hjärta för
jag är inte du, du är inte jag

du går in och ut ur mitt liv
precis som allt som är förgängligt
i morgonsolens hetta och svettiga lakan
tänker jag att stenarna skaver inte längre

om du kan göra ord till sylvassa stenar
och jag är inte är du, du inte är jag
så kan jag göra stenar till guldkorn
och sakta strö dom för vinden




Fri vers av MuninWolflady
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-22 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady