Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ämlas öga



Ämlas ena öga rinner
sorgen tycks sitta i ett
det andra åt världen brinner
sjunger falskt i falsett

Tänker väl bygga en saga
där livet ser bättre ut
vill sorgen taga av daga
få sången att klinga som förrut

Ämlas ena öga gråter
det andra inte alls samma vill
hjärtat är trasigt men förlåter
det är ju bara vända andra kinden till




Fri vers av MuninWolflady
Läst 466 gånger
Publicerad 2006-09-22 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MuninWolflady
MuninWolflady