Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävans spår


sandkorn för sandkorn
sten för sten

underlaget kan inte hindra dig
som drömmer att
vandra vidare





© Åsa Melander




Fri vers av Åsa Melander
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-09-22 14:56



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
så bra.. dina få ord säger allt!
2006-09-22

  mr_soft
Mmm bra!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Melander
Åsa Melander