Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snett

 

Tuggar snett
mitt i bettet

Frågar Gud
om han bytt
språk


Undrar när
diset ska lyfta

Och gapet
fyllas

Kisar och sväljer luft
pånytt

Törs inte våga
tro

Men tror ändå
på mer än jag törs

 




Fri vers av vissla
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-09-22 21:15



Bookmark and Share


  Nic
Härliga funderingar
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla