Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag vet jag att du vet


Varje dag är jag rädd
för att du ska få reda på att jag gillar dig.
Men ändå
lockas jag av tanken
att säga det

Bara se
hur du reagerar...

Men om jag ångrar mig
så är det försent
Kanske helt kört
till och med...

Men jag är
inge vidare bra på att dölja
Så en dag
vet jag att du vet




Fri vers av Kakaan
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-09-22 19:02



Bookmark and Share


  Cassandra
Man förstår verkligen hur delad "jag" är i den här texten.
"Varje dag är jag rädd
för att du ska få reda på att jag gillar dig.
Men ändå
lockas jag av tanken
att säga det"
Bäddar för en hel del tankar och funderingar.
Bra jobbat :o Den var verkligen fin ^^
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Kakaan
Kakaan