Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min KROPP

Kroppsfixeringen är total.




Fri vers av Rieke
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-09-22 19:37



Bookmark and Share


    snoppe von tratt
grymt bra!
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Rieke