Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konstigt

varje andetag en gåta
liksom hjärtats slag
att jag inte kunde gråta
är konstigast av allt




Fri vers av Myself
Läst 223 gånger
Publicerad 2004-11-20 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Myself
Myself