Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bajen


Grönvita tårar

Grönvita tårar
   från grånvita hjärtan

när det svarta våldet
        vunnit över den
grönvittrandiga kärleken




Fri vers av virre
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-09-23 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre