Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtande läppar längtande ögon

Förglöm  inte
mina längtande ögon
när du kommer hem


smaken av våra läppar
kanske kan bli
sann


nästa gång vi ses
lämnar  händelserna
mitt undermedvetna


blir sanning
istället för dröm




Fri vers av virre
Läst 784 gånger
Publicerad 2006-09-23 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre